الدكتور سلمان محمد أحمد سلمان ينال زمالة الجمعية الدولية لمصادر المياه

نال الدكتور سلمان محمد أحمد سلمان زمالة الجمعية الدولية لمصادر المياه ، تأسّست الجمعية عام 1971 كإطارٍ تنظيمي يجمع حوالي 400 خبير في مجال المياه من كل أنحاء العالم في كل التخصّصات (هندسة، اقتصاد، علوم، قانون، بيئة، إدارة) ومقرّها مونت بيلير بفرنسا ، والتعيين زميلاً بالجمعية يتطلب الإيفاء بعددٍ كبيرٍ من المتطلّبات الدقيقة.
الف مبروك ومزيد من التقدم
[LEFT] From: Tom SooDate: Fri, Oct 19, 2012 at 5:17 AM
Subject: IWRA Fellow Member Acceptance
To: salman salman
Dear Dr Salman,
The International Water Resources Association (IWRA) is honoured to receive your nomination by Dr Cecilia Tortajada to the status of Fellow Member of IWRA.
I have the pleasure of informing you of your acceptance as a Fellow Member of IWRA by the IWRA Executive Board in recognition of your long participation as a member of IWRA with unusual professional distinction; with outstanding qualifications and experience in the water field; who has attained a high level of academic qualification; and carried high responsibilities in the field of water resources management.
A certificate is being prepared and I will send this to you shortly accompanied with an official letter.
Please feel free to contact me if you would like further information or would like to discuss anything. I look forward to fruitful exchanges with you!
Best wishes,
Tom
—
Executive Director
International Water Resources Association (IWRA)
Domaine de Lavalette
859 rue Jean-François Breton
34093 Montpellier Cedex 5
France
Tel : +33 (0)4 67612942
Fax : +33 (0)4 67522829
[url]www.iwra.org[/url]
IWRA Executive Office is hosted by Association VERSeau Développement[/LEFT]
التهنئة موصولة لهذا الرجل الفذ ..وياريت تستفيد منه بلادى فى مجال الرى لترقة بلادى ببنيها بدل ما يضل لبعيد
…عندنا مليون دكتور فى جميع التخصصات ,لكن بدون فائدة تذكر, هسة دة بتاع مياه كدى يدينا رؤيته فى موضوع نقل مياه النيل الى بورسودان او الابيض وكيفية الاستفادة منها , كلها مجموعة من الشهادات تعلق فى الجدر والحيط والصوالين وبس..!!
الف مبروك ومزيداً من التقدم؟؟؟ من النادر ان نسمع أخبار مفرحة من سوداننانا الحبيب وان شاء الله الخبر الجاي يكون زوال الأنقاذ من غير رجعة وأنتصار الثوار؟؟؟
مبروك للدكتور ومبروك للسودان. لكن!!! وبما أن هذه الرسالة مرسلة عن طريق البريد الإلكتروني فكان ينبغي على الناشر التريث قليلاً حتى يتبين الخيط الأبيض من الخيط الأسود؟؟ خصوصاً في عهد الهاكرز هذا والملاعيب الكثيرة. نتمنى أن تكون الرسالة من شاكلة مبروك لقد فزت معنا بجائزة بي أم دبليو أو مرسيدس أو غيرها. يا جماعة أنا ما حريف أوي لكن بس حريص.
الف مبروك لهذا النجاح الذي انت اهل له
نحن في انتظار ردك علي مقال د.كمال علي الاخير بشان النزاع المصري وقرادته السودانيه مع دول حوض النيل
الف مبروف وموفق دائماً انشاءالله